[spacer height=”20px”]

Добре дошли в MOVEMBER, другото име на месец ноември. Забавната игра на думи (moustache и November, значи на български можем да му викаме муември или моемврви) e името на благотворителната кампания, която провокира всеки мъж да си пусне мустак през месец ноември и по този начин да насочи вниманието на колкото се може повече хора и да помогне за събирането на средства за борба с рака на простата и други здравословни проблеми с тестисите. С други думи Мо Братята и Мо Сестрите (техните жени и приятелки) се опитват да променят лицето на мъжкото здраве като се превръщат в ходещи билборди през целия месец, които разясняват защо е важно да подкрепим кампанията и обществените дискусии за мъжкото здраве.

frizior_bgmen (24) Движението стартира в Австралия през 2003 и оттогава се е разширило с официални кампании в Нова Зеландия, Великобритания, Ирландия, Съединените щати, Канада, Южна Африка, Финландия, Холандия, Дания, Норвегия, Белгия, Чехия, Испания, Хонконг, Сингапур, Франция, Германия, Швеция, Швейцария и Австрия. Българският клон на международното движение, MOVEMBER БЪЛГАРИЯ, е създадено от няколко ентусиасти, обединени от идеята, че мъжкият Tom Selleck мустак може и да е за добро.

about_3

Участието в кампанията е много лесно: бръснете се гладко в началото на месеца, избирате КАКЪВ МУСТАК ЩЕ ПУСКАТЕ и започвате да го поддържате старателно до края на месеца. Мустаците не трябва да имат допирни точки с бакенбардите или брадата, нито да пускате катинарче. Всеки участник е длъжен да се държи като истински джентълмен през този месец и да разказва на приятелите си каква е целта. Приятелките на участниците пък могат да демонстрират солидарност като носят стилизираните мустаци знак на кампанията през целия месец.Както се досещате, кампанията свършва в края на месеца с готино парти и публично бръснене на поникналия мустак.

Фризьор.бг  БЛАГОДАРИ на www.boyscoutmag.com/  за полезната информация.

[spacer height=”20px”]

[spacer height=”20px”]

MO_frizior1

ПРОМОЦИЯ ПРЕЗ НОЕМВРИ

През месеца на мустака Фризьор.бг има специялно предложение за ТЕБ. Покажи ни съпричасност с каузата (Пусни мустак). А ние ще ти направим  30% ОТСТЪПКА от цената на подстригването ти!!!

 

NOVEMBER OFFER 

Grow а moustache and get 30%OFF for your haircut price!!!