Да се боядисам или НЕ?

Често задавн въпрос е именно този от хиляди жени всеки ден.frizior_bg_sexy_pri4eska (61)

Цветът на косата често се смята за моден аксесоар, като скъпа чанта, обувки или скъп парфюм. И желанието за смяна на цвета на главата, може да бъде също толкова силно. Колкото и желанието да си смените обувките с друг цвят обувки. (Жените около вас първо  ще забелязват, обувките ви, а мъжете косата ви.)

 ДА си променя ли цвета на косата?

Вече имам бели коси..
Мале как съм побеляла!
Кичури бих пробвала. Тя ми е светла косата, промяната ще е малка!
Майка ми се боядисва, а ние толкова си приличаме.
Всичките ми колежки се боядисват.
Като че ли Не ме забелязват.
Искам промяна!
Обичам да нося различни цветове дрехи. Мисля че и цвета косата ми има нужда от промяна.
Искам  по често да ме заглеждат мъжете, а колежките ми да завиждат!
Искам да съм център на внимание!

Да но веждите са ми тъмни!
Отвориш ли което и да било модно списание, ще забележиш че всички дами със светла коса са с тъмни вежди. Това е така защото Веждите имат за цел да ПОДЧЕРТАЯТ очите, а НЕ за да се сливат с косата.

Кой цвят да избера?

Ако ще се боядисваш за да прикриеш белите си коси. По добре избеираи цветове от светлата гама. Не забравяй  че белите коси също са си твои, и тяхния брой само ще расте. Светлата коса по лесно се прелива с ново израсналите прошарени корени. И ще може да си позволиш  отлагане на следващото боядисване.

Черно и Тъмно Кестеняво
Тъмната гама е много подходящо за млада кожа (до 30 год) или добре гримирано лице.  Тъмното може да бъде “нож с две остриета” – Подчертава  младата кожа и изпъква красивите черти на лицето. Но също така може да подчертае всеки  недостатък на кожата и лицето ( мимически бръчки, голям нос, тънки устни, черни точици, пъпчици и пр.) Именно за това не е подходящ цвят за дами над 30г.

Махагон и Червено
Червеникавата гама често има за цел да подчертае силен и неподвластен характер. Трудно се постига, и още по трудно ще се отървеш от него. Но ти си инат и ще се справиш!
Ако имаш червена шапка в гардероба си, и често я носиш – то това е твоя цвят.

Светло кестеняво към русо
Това  е гамата с най-много цветове и нюанси. Подходяща среда за експерименти. Можеш с лекота да правиш леки промени при всяко боядисване или смяна на сезона. Придава по свеж вид на лицето и настроението ти. В комбинация със светли кичури ти гарантира бляскава визия и лекота в общуването.

РУСО!
На запад – русото се счита за цветът на богатите. Трудно се постига и изисква много грижи и средства. В България не е толкова скъпо за постигане, но грижите и качествените продукти са задължителни, ако искаш колежките да ти завиждат и за косата.

Ако часът на промяната е настъпил, запиши си час за Консултация. Нека поговорим преди да вземеш прибързано решение.


Поздрави

Мартин Георгиев